Loading...

De rollende keuken van Viva la Mexico 

Onze Foodtruck is een vernuftige Mexicaanse keuken op wielen. Hij is helemaal gestyld in het Mexicaanse thema en straalt een enorme hoeveelheid beleving uit. Er is geen foodtruck zoals deze. Het thema is uniek uitgevoerd en speciaal op maat ontworpen.
Met onze foodtruck haal je een enorme Mexicaanse experience in huis waar je gasten wow van zullen zeggen. Het is dé mooiste Mexicaanse foodtruck van Europa en de keuken is speciaal ingericht voor onze menukaart. Wil je de foodtruck boeken voor jouw event? E-mail ons voor de mogelijkheden! 

Een Foodtruck met meer beleving dan welke foodtruck dan ook!

Jouw event moet een succes worden. Met onze rollende foodtruck haal je sfeer, beleving en waardevolle ervaringen in huis voor je gasten. Onze foodtruck is speciaal ontworpen door een professioneel reclame-bureau. De uitvoering van creatieve elementen zijn in-house ontwikkeld en middels speciale technieken vormgegeven.

De foodtruck heeft meerdere ingebouwde rookmachines aan boord waarin de gasten op show elementen getrakteerd worden waar ze kippenvel van krijgen. Het audiosysteem van onze foodtruck tovert indien gewenst Mexicaanse sferen tevoorschijn. 

De foodtruck van Viva la Mexico is een ware magneet voor bezoekers/ gasten. Het is dé meest originele foodtruck met smaakvolle keuken als keuze. Hij is beschikbaar voor festivals, (bedrijfs) evenementen, beurzen of jouw event op maat. Contacteer ons voor de mogelijkheden! 

Krakend Krokant & hele verse bereiding 

Niks is beter dan vers bereide cuisine. Wist je dat jouw brein en smaakpupillen echt het verschil proeven tussen dagvers eten en eten wat dat niet is? Om die reden bereiden we echt vers op locatie onze gerechten. Natuurlijk bereiden we in de keuken van ons restaurant dingen voor  (mice en place) maar waar het echt gaat om smaak en verse bereiding kiezen we voor onze mobiele keuken op locatie. Een goed voorbeeld is onze quesadilla bijvoorbeeld. Dit zeer geliefde gerecht bij onze gasten heeft een absolute versheid. De tortilla is knapperig van buiten en zacht van binnen. Het is bijna een Mexicaanse Macaron. Door onze verse bereiding (letterlijk voor de ogen van de gast), onze strenge kwaliteitseisen en hoogwaardige ingrediënten is ons product zo enorm smaakvol. 

Size does matter! 

Afmetingen: 
De foodtruck is speciaal ontworpen als professionele keuken op wielen. Uitstekend geschikt voor het bereiden van onze heerlijke Mexicaanse cuisine.
Op de schematische weergaven ziet u duidelijk in kaart gebracht wat de afmetingen zijn van het vehikel. Houdt u er rekening mee dat de uitgifte luiken uiteraard ook nog openen.

Energie verbruik/ stroom: 
Qua stroomaansluitingen werken we met de meest gestandaardiseerde aansluiting in de markt: Sucko. Sucko is de aansluiting die in de volksmond “een gewone stekker” wordt genoemd. Wel belangrijk is dat we minimaal 2 vrije groepen tot onze beschikking hebben. Deze zijn vereist voor onze apparatuur en koelingen.
Twee vrije groepen betekent: 2x 3650 watt bij 230V.

Heeft u op locatie minder dan één vrije groep beschikbaar? Overlegt u dan even met ons alvorens de opdracht. We kijken dan aan de hand van uw menu en uitgifte volgorde of het mogelijk is om met minder te werken.
Meer beschikbare stroomgroepen op locatie biedt een snellere mogelijkheid tot uitgifte. Bij grote evenementen voor langere tijd kan de stroomconsumptie aanzienlijk toenemen.